Salur Şehit Durmuş Ali Durmaz Ortaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın eğitiminde,günün şartlarına uygun olarak teknolojiyi kullanabilen,özgüveni gelişmiş,araştırmacı bireyler yetiştirmek için çalışan bir okul toplumuyuz. Hayatın her alanında,bireylerin en temel ihtiyaçlarından biri de "öğrenme"dir bunun bilincindeyiz.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda,çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış,topluma uyumlu,üretken bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.05
Isınma: Kalorifer ile ısınma sağlanmaktadır.Yakacak olarak kömür kullanılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://salur32.meb.k12.tr

Adres - Salur Köyü, Şarkikaraağaç / ISPARTA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri Şarkikaraağaç Salur Köyü´dür.Şarkikaraağaç´a 10 km mesafede ve ilçenin batısında yer almaktadır.Salur köyünün başlıca gelir ve geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Adres - Salur Köyü, Şarkikaraağaç / ISPARTA

Ulaşım Öğretmenlerimizin kendi araçları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezine 10 km,İl Merkezine ise 130 km uzaklıktadır